Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” destina prop de 450.000 euros a la lluita contra la pobresa i l’exclusió social a Catalunya

Barcelona, 11 Agost 2020

  • La Fundació ”la Caixa” reforça el seu compromís amb les entitats davant la situació de crisi sanitària i social derivada de la Covid-19 amb la finalitat de garantir que els ajuts arribin a les persones i col·lectius que més ho necessiten.
  • “La lluita contra la pobresa que pateixen milers de famílies vulnerables i menors en situació de risc d’exclusió continuen sent objectius prioritaris per a la nostra fundació, i més davant l’actual context de crisi sanitària i social que incideix en aquests col·lectius de forma especialment severa”, ha assenyalat el director general de la Fundació ”la Caixa”, Antoni Vila.

Notícies relacionades