Tornar Tornar

La xarxa CaixaForum presenta l’oferta cultural més àmplia amb 34 exposicions

Barcelona, 8 Setembre 2020

  • La Fundació ”la Caixa” presenta les seves propostes expositives per a la temporada 2020-2021: 25 mostres als vuit centres culturals CaixaForum de Barcelona, Madrid, Sevilla, Saragossa, Palma, Girona, Tarragona i Lleida, més nou exposicions itinerants que recorreran el territori espanyol i portuguès. Dels 34 projectes, 11 són estrenes absolutes.
  • Hi destaquen les novetats interactives, com l’última proposta del col·lectiu internacional teamLab, que fusiona art i tecnologia; el viatge sensorial que proporcionarà una gran producció pròpia sobre els videojocs, o una nova experiència de realitat virtual que sortirà a la llum després de quatre anys de treball de la mà amb el director d’orquestra Gustavo Dudamel.
  • Altres estrenes reuniran noms essencials de l’art pop com Warhol, Johns o Rauschenberg; ens descobriran la figura del dissenyador i constructor francès Jean Prouvé; analitzaran la imatge de l’ésser humà des de l’antiguitat i fins als nostres dies, i oferiran una reflexió contemporània sobre el futur indígena amb Pedro Neves. Dues noves apostes de divulgació científica, sobre l’Àrtic i els planetes, iniciaran un periple per tot el territori.

Notícies relacionades