Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” i CaixaBank faciliten que més de 100.000 menors vulnerables tornin a l’escola en més igualtat de condicions

Barcelona, 10 Setembre 2020

  • Ambdues entitats lliuren un total de 119.895 kits arreu de l’Estat espanyol, 19.578 a Catalunya, perquè els menors que viuen en llars vulnerables tinguin més possibilitats per aprendre, créixer i construir el seu camí cap a un futur millor.
  • Aquests lots es distribuiran per les més de 400 entitats socials de tot el país que desenvolupen el programa CaixaProinfància als seus territoris, amb la implicació d’escoles, administracions públiques i la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més extensa del sector a Espanya. També col·laboraran en aquesta campanya els clients que ho desitgin.
  • “Treballem, sempre compromesos a aconseguir més equitat, perquè els infants i joves que es troben en situacions difícils disposin de més oportunitats; perquè només l’educació pot transformar el futur de la infància”, ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé.

Notícies relacionades