Tornar Tornar

Bonaventura Clotet i Valentí Fuster debaten sobre l’èxit dels tractaments ja disponibles per a pacients amb COVID-19

Barcelona, 18 Setembre 2020

  • La Fundació ”la Caixa” posa en marxa el nou cicle de debats HEALTH IN SIGHT, Debats d’Investigació d’Avantguarda, protagonitzat per investigadors de reconegut prestigi internacional, com ara Valentí Fuster, Bonaventura Clotet, María Blasco i Josep Tabernero, entre d’altres.
  • En el debat L’èxit dels tractaments ja disponibles per a pacients amb COVID-19, que inicia el cicle, conversaran el Dr. Clotet i el Dr. Fuster, acompanyats de Josep Corbella, periodista de referència en el camp de la recerca en salut.
  • Aquests dos investigadors, referents internacionals en malalties infeccioses i cardiovasculars, abordaran qüestions que van des de l’eficàcia dels anticoagulants o l’antiviral remdesivir en malalts de COVID-19, fins a les últimes novetats pel que fa als tractaments ja disponibles per a pacients en els diferents estadis de la malaltia, entre d’altres.

Notícies relacionades