Tornar Tornar

El confinament va disparar l’ús de dispositius digitals

Pamplona, 22 Setembre 2020

  • L’estudi El benestar personal i l’ús de la tecnologia en confinament, publicat per l’Observatori Social de ”la Caixa”, conclou que, de mitjana, es van dedicar més de nou hores al dia a les pantalles durant el confinament. El 70 % de les persones enquestades diuen haver augmentat bastant o molt l’ús de dispositius digitals en aquest període.
  • Els autors, de la Universitat de Navarra, apunten en el seu informe que les persones que han destinat més temps a fer exercici físic i a la pràctica d’aficions sense pantalles presenten nivells més alts de benestar.
  • Tan sols el 17 % de la població enquestada creu que el seu benestar no s’ha vist afectat pel confinament. Joves, dones i població sense estudis superiors tenen nivells més baixos de benestar que la gent gran, els homes i les persones amb estudis universitaris.

Notícies relacionades