Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Àgora Digital de CaixaForum

Compartir-ho

Imprimir la notícia

CaixaForum reflexiona sobre com la pandèmia ha canviat el món

Barcelona, 23 Setembre 2020

  • La Fundació ”la Caixa” ha iniciat un cicle de converses entre filòsofs, pensadors, investigadors, escriptors i periodistes que reflexionen sobre qüestions centrals que, arran de l’aparició de la COVID-19, han adquirit nous matisos i requereixen noves respostes.
  • L’ètica, les relacions i els vincles, els diàlegs entre el Nord i el Sud, la comunicació i la tecnologia, l’educació i les narracions de futur són els sis eixos del cicle Fora d’eix. Desplaçaments d’una pandèmia.
  • El cicle, organitzat expressament de forma digital i amb una sessió final presencial, es podrà seguir íntegrament a lÀgora Digital de CaixaForum. Els diàlegs es publiquen cada dijous a l’Àgora Digital del web de CaixaForum, i ja se’n pot veure el primer, a càrrec de la filòsofa Begoña Román i l’escriptor José Ovejero. Aquest dijous arribarà el segon, sobre comunicació i tecnologia, amb Marta Peirano i Remedios Zafra.

Notícies relacionades