Tornar Tornar

CosmoCaixa imprimeix el futur amb l'exposició PRINT3D

Barcelona, 29 Setembre 2020

  • Des de fa més de trenta anys, les impressores 3D han obert un nou món de possibilitats que eren totalment impensables. I és que, amb una bona idea, un ordinador i material per imprimir, aquestes impressores han estat capaces de canviar la vida de moltes persones.
  • Les possibilitats d’aquesta tecnologia són tantes, que ja hi ha qui apunta que som davant d’una nova revolució industrial. Els recursos sembla que no tenen límits, i s’obren noves portes en l’àmbit empresarial, sanitari, aeroespacial, arquitectònic, educatiu, artístic, alimentari…,Qui sap si, gràcies a la impressió 3D, es podran construir habitatges a la Lluna o  fins i tot acabar amb la fam al món.
  • PRINT3D convida a viatjar cap al futur i presenta diversos escenaris per aprofundir en aquesta tecnologia ràpida, senzilla, econòmica, versàtil i amb molt de camí per recórrer.

Notícies relacionades