Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Programa Sempre acompanyats

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Neix Truca a la porta, una acció per conscienciar i detectar situacions de soledat en persones grans

Redacció, 1 Octubre 2020

  • Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, la Fundació ”la Caixa”, juntament amb la Creu Roja i diversos ajuntaments, presenta en el marc del programa Sempre Acompanyats una campanya de sensibilització per implicar la ciutadania i afrontar situacions de soledat en la gent gran donant visibilitat a la realitat que s’amaga darrere algunes portes.
  • El confinament provocat pel context d’emergència sanitària ha pogut agreujar el sentiment de soledat en la gent gran. Aquesta experiència ha posat de manifest la rellevància dels recursos i les fortaleses personals per afrontar aquestes situacions.
  • L’objectiu del programa Sempre Acompanyats és empoderar les persones en situació de soledat, facilitar la construcció d’una comunitat compromesa amb elles i sensibilitzar la ciutadania per afrontar aquestes situacions. A Espanya, les persones més grans de 65 anys representen el 19,1 % de la població, i es preveu que el nombre augmenti fins al 24,9 % el 2068.

Notícies relacionades