Tornar Tornar

CaixaForum Palma explora la ciutat moderna amb fotògrafs i cineastes

Palma, 11 Novembre 2020

  • El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” obre portes de la mostra Càmera i ciutat, un assaig visual on la història de la fotografia i de la imatge en moviment s’entrecreuen amb la història social i política de la ciutat, amb les seves eufòries, soledats, revoltes i lluites.
  • L’exposició, la primera fruit de l’acord signat entre la Fundació ”la Caixa” i el Centre Pompidou de París, inclou 232 obres de 66 creadors, entre fotografies, pel·lícules, vídeos i material imprès, procedents dels arxius del centre francès, en diàleg amb les principals col·leccions de fotografia espanyoles.
  • Entre els noms que s’inclouen a la mostra destaquen Henri Cartier-Bresson, Paul Strand, László Moholy-Nagy, William Klein, Diane Arbus, Brassaï o Robert Doisneau, entre els internacionals; i Joan Colom, Manel Armengol, Pilar Aymerich, Francesc Català-Roca, Leopoldo Pomés o Carlos Pérez de Rozas, entre els espanyols.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva