Tornar Tornar

Enllaços recomanats

ISGlobal

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'exposició a la contaminació atmosfèrica durant l'embaràs podria augmentar la pressió sanguínia de nenes i nens

Barcelona, 12 Novembre 2020

  • Un estudi analitza l’impacte pre i postnatal que tenen en la pressió arterial infantil factors urbans com la pol·lució, el soroll o la densitat d’edificis.
  • Viure durant l’embaràs o la infantesa en un entorn urbà amb alts nivells de contaminació atmosfèrica i de soroll i una elevada densitat d’edificis pot contribuir a augmentar la pressió arterial en la infància. Així ho conclou un estudi liderat per l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), centre impulsat per la Fundació ”la Caixa”, i publicat a la revista Environment International.

Notícies relacionades

25 anys fent recerca: una història entre pandèmies, de la sida a la COVID-19

Barcelona, 27 Novembre 2020

L’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, impulsat per la Fundació ”la Caixa” i la Generalitat de Catalunya, inaugurat l’any 1995 per fer front a la pandèmia de la sida, celebra els seus primers 25 anys convertit en un centre de referència internacional. L'1 de desembre és el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida.

25 anys fent recerca: una història entre pandèmies, de la sida a la COVID-19