Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” crea una nova convocatòria de suport a projectes socials a Catalunya dotada amb 5 milions d’euros

Barcelona, 24 Novembre 2020

  • En el context actual d’emergència sanitària i social, la Fundació ”la Caixa” crea una nova convocatòria d’ajuts a projectes socials, a la qual es podran presentar les entitats de Catalunya que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones en situació vulnerable per la crisi provocada pel coronavirus.
  • “El nostre compromís és més ferm que mai. Redoblem la nostra implicació amb la societat catalana, les entitats i els col·lectius més vulnerables obrint una nova convocatòria d’ajuts per donar resposta a la situació d’emergència social, conseqüència de la crisi generada pel coronavirus”, ha expressat el director general de la Fundació ”la Caixa”, Antoni Vila.
  • La Convocatòria Catalunya 2020, dotada amb 5 milions d’euros, contempla sis àmbits d’actuació: persones grans i reptes derivats de l’envelliment; discapacitat i salut mental; humanització de la salut, inserció sociolaboral, lluita contra la pobresa en l’àmbit familiar i contra l’exclusió social (incloent-hi activitats culturals per a la inclusió social), i interculturalitat i acció social.

Notícies relacionades