Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” i Projecte Home Catalunya s’alien per fer front als efectes de la pandèmia en la reinserció de les persones amb addiccions

Barcelona, 9 Desembre 2020

  • El conveni, que s’allargarà fins a l’any 2022, té l’objectiu d’assegurar que les persones en tractament d’una addicció puguin assolir la reinserció social malgrat les dificultats afegides que provoca l’actual context social i econòmic.
  • L’accés a l’habitatge, a la formació, a la salut física i al lleure són alguns dels aspectes bàsics que es reforcen, a més del mateix programa de tractament de l’addicció. El conveni té una dotació de 280.000 euros.
  • «Més que mai, és necessari fer costat a les persones que tenen més dificultats per accedir a la reinserció social. Per això, és una satisfacció per a la nostra entitat poder reforçar el suport a Projecte Home Catalunya, i així treballar perquè les persones amb addiccions puguin recuperar la seva autonomia malgrat la situació actual», ha destacat el director general de la Fundació ”la Caixa”, Antoni Vila.

Notícies relacionades