Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” fon vida i obra de Beethoven en un concert teatralitzat pel seu 250 aniversari

Barcelona, 15 Desembre 2020

  • La Fundació ”la Caixa” celebra els 250 anys del naixement del compositor Ludwig van Beethoven amb el llançament, dimecres 16 de desembre, d’un concert escenificat que fon vida i obra del genial compositor.
  • La proposta Beethoven 250, que es penjarà dimecres 16 de desembre a lÀgora de CaixaForum, és un concert biogràfic dirigit per Josep Pons. A l’escenari, comptarà amb més d’un centenar d’intèrprets entre músics, coristes i actors.
  • El concert traça un recorregut per detalls de la vida del gran geni, des dels seus inicis, marcats per ideals i dificultats, la prosperitat amb el Concert per a piano núm. 5, Emperador, passant per la celebració de la fraternitat amb lHimne a l’alegria, fins a l’admiració per la naturalesa i la decadència auditiva.

Notícies relacionades