Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundació ANAR

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Més d’11.600 menors en risc de maltractament han demanat ajuda a través del Xat ANAR, impulsat per la Fundació ANAR i amb la col·laboració de la Fundació ”la Caixa”

Barcelona, 15 Desembre 2020

  • La Fundació ANAR, amb el suport de la Fundació ”la Caixa”, presenta per primera vegada els resultats de l’atenció a menors d’edat en risc o amb problemes a través del Xat ANAR, un canal capaç de fer sortir a la llum els casos més greus i ocults.
  • El motiu principal dels casos atesos en el Xat ANAR va ser la violència (42 %), en què destaca el maltractament intrafamiliar físic i psicològic, l’assetjament escolar, l’abús sexual i la violència de gènere.
  • El Xat ANAR és un canal silenciós i totalment segur que ja ha permès atendre 11.643 peticions d’ajuda de menors d’edat procedents de tot Espanya.

Notícies relacionades