Tornar Tornar

Nova convocatòria de CaixaImpulse Consolidate per accelerar la sortida al mercat de projectes biomèdics

Barcelona, 17 Desembre 2020

  • El binomi innovació – ciències de la salut està passant per un bon moment. La pandèmia ha posat en relleu més que mai la importància que té. Amb la finalitat de potenciar i acompanyar les capacitats dels equips científics d’excel·lència, i també d’invertir-hi, per tal d’accelerar la creació d’empreses basades en la innovació en salut, el programa CaixaImpulse Consolidate obre la segona convocatòria.
  • S’hi podran presentar projectes de l’àmbit de les ciències de la vida i de la salut que pertanyin a centres de recerca espanyols i portuguesos i que mostrin un pla de desenvolupament definit i una estratègia de protecció intel·lectual sòlida. El termini de presentació de sol·licituds s’acaba el març del 2021.
  • Aquest programa de la Fundació ”la Caixa”, en el qual col·labora CaixaCapital Risc, ofereix un ajut econòmic de fins a 300.000 euros per projecte per a un màxim de deu projectes anuals, com també un programa d’acompanyament especialitzat amb accés a mentors i experts durant un màxim de dos anys.

Notícies relacionades