Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” reforça el seu compromís amb la cultura en un any marcat per la crisi de la COVID-19

Barcelona, 4 Gener 2021

  • En un any complex marcat per la pandèmia, la Fundació ”la Caixa” ha fet un esforç ingent per incrementar el seu compromís amb l’impuls de la cultura. Més de 3,8 milions de persones van visitar el 2020 els centres i les exposicions culturals i científiques itinerants de la Fundació ”la Caixa” a tot Espanya.
  • Els vuit centres CaixaForum i CosmoCaixa van rebre 1,2 milions de visitants durant els nou mesos en què han tingut les portes obertes, majoritàriament amb places limitades i una reducció dràstica de les activitats. D’aquests, més de 600.000 ho han fet des de la reobertura dels centres l’1 de juny passat fins a finals d’any, després d’un tancament de gairebé tres mesos.
  • El públic ha fet costat a aquesta aposta, com demostra la xifra de visitants, que s’ha situat entorn del 35% del total que hi van anar durant el 2019, tenint en compte les capacitats permeses.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva