Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” destina més de 600.000 euros a millorar la convivència intercultural i la cohesió social en el context de la Covid-19 a Catalunya

Barcelona, 20 Gener 2021

  • La Fundació ”la Caixa” ha reforçat el seu suport a las entitats socials davant la situació de crisi derivada de la Covid-19, de manera que el 75% dels projectes presentats en aquesta convocatòria s’adapten a aquesta nova realitat social.
  • S’han seleccionat projectes per a desenvolupar accions anti-rumors per a combatre nous discursos racistes basats en estereotips, xarxes de suport entre veïns, accions que promouen la mediació i l’empoderament per a la resolució de conflictes entre membres de diferents orígens culturals, així com iniciatives de prevenció de la violència contra les dones i l’assetjament escolar, entre altres.

Notícies relacionades