Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaForum Lleida

Compartir-ho

Imprimir la notícia

CaixaForum Lleida camina damunt la Lluna amb Neil Armstrong i Buzz Aldrin

Lleida, 9 Febrer 2021

  • La Fundació ”la Caixa” presenta l’exposició Apollo 11. L’arribada de l’home a la Lluna, que es podrà visitar a CaixaForum Lleida. La mostra permet fer un viatge a una de les grans efemèrides de la conquesta de l’espai i remuntar-se al 20 de juliol de 1969, quan per primera vegada es va arribar a la Lluna a bord de la nau Apollo 11.
  • Neil Armstrong va fer els primers passos sobre la superfície lunar i va pronunciar la frase històrica: «És un petit pas per a un home, però un gran salt per a la humanitat». L’esdeveniment va ser rebut al centre de control i retransmès arreu del món.
  • L’ésser humà abandonava el planeta Terra per emprendre el primer dels viatges tripulats cap a altres cossos celestes. Se suposava que allò havia de representar l’inici de la colonització espacial, però no va ser així.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva