Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” va destinar més de 3,2 milions d’euros a l’impuls de projectes socials dirigits a les persones més vulnerables davant la crisi de la Covid-19 a Catalunya

Barcelona, 10 Febrer 2021

  • Més de 55.000 persones van ser les beneficiàries dels 123 projectes seleccionats el 2020 en el marc del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, que té com a principals objectius la inclusió social i laboral, la promoció de la igualtat d’oportunitats i la millora de la qualitat de vida dels col·lectius més fràgils.
  • La Fundació ”la Caixa” ha decidit incrementar fins als 22,8 milions d’euros el pressupost del programa per a aquest 2021, com a resposta a les necessitats socials creixents derivades de la crisi per la pandèmia del coronavirus.

Notícies relacionades