Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” i Càritas reforcen la seva col·laboració per donar resposta a la crisi social provocada per la pandèmia

Barcelona, 17 Febrer 2021

  • Totes dues entitats, amb una llarga trajectòria de col·laboració, intensifiquen ara el seu treball conjunt amb l’objectiu de donar una resposta més eficient a les persones vulnerables afectades per l’impacte econòmic i social de la pandèmia.
  • Això es concretarà en tres grans línies d’actuació: la lluita contra la pobresa infantil a través del programa CaixaProinfància; el foment de l’ocupació, objectiu primordial del programa Incorpora, i el suport a projectes específics de Càritas a través de les convocatòries d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials.
  • L’acord formalitzat avui també preveu una aportació de 250.000 euros per al desenvolupament d’un Pla de Sistemes i Innovació que contribueixi a la coordinació telemàtica de la xarxa de Càritas en temps de pandèmia.

Notícies relacionades