Tornar Tornar

El nou programa Fundació ”la Caixa” – BIST Chemical Biology impulsa un hub per al disseny de nous fàrmacs a Barcelona

Barcelona, 2 Març 2021

  • La Fundació ”la Caixa” i el BIST creen el programa Chemical Biology per impulsar dos nous grups de recerca puntera a l’IRB i l’IBEC, centres BIST. La iniciativa pretén captar talent en l’àmbit de la biologia química i alhora promoure la creació d’un ecosistema que fomenti la investigació d’excel·lència per millorar la salut de les persones.
  • L’objectiu del programa és fomentar la investigació en biologia química enfocada a la millora del disseny i producció de nous fàrmacs, per tal de crear un hub d’aquesta disciplina a Barcelona.
  • El programa arrenca amb la incorporació de dos nous grups de recerca a l’IRB i l’IBEC liderats per dues destacades investigadores: la Dra. Cristina Mayor-Ruiz (IRB Barcelona) i la Dra. Irene Marco-Rius (IBEC).

Notícies relacionades