Tornar Tornar

Formació contra la bretxa digital de les persones en risc d’exclusió

Barcelona, 9 Març 2021

  • La Fundació ”la Caixa”, i la Fundació Accenture s’uneixen per proporcionar formació digital a més de 10.000 persones a tota Espanya que els ajudi a mostrar-se oberts davant la transformació i l’experiència digital.
  • A través de la plataforma d’Accenture Emplea+, els tècnics d’Incorpora, el programa d’inserció sociolaboral de la Fundació ”la Caixa”, podran treballar amb beneficiaris d’entitats socials en el desenvolupament de les seves competències digitals i de comunicació.
  • Cada formador impartirà el curs adaptant el seu contingut i metodologia a les necessitats i perfils de l’alumnat amb l’objectiu que tots assoleixin un nivell que permeti millorar la seva ocupabilitat.

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat