Tornar Tornar

CaixaForum Tarragona passeja per l’Olimp dels déus

Tarragona, 23 Març 2021

  • Art i mite. Els déus del Prado ofereix una àmplia mirada sobre la mitologia grecoromana i la seva representació al llarg de la història de l’art, a través de pintures, escultures i objectes datats entre els anys centrals del segle i aC i mitjan segle XIX. Una proposta diacrònica, a partir de 43 obres de les col·leccions del Museo del Prado, amb noms essencials de la història de l’art com Rubens, Ribera o Zurbarán, entre molts d’altres.
  • Aquest passeig per l’Olimp s’articula en vuit seccions de caràcter temàtic i ofereix, simultàniament, diferents representacions de déus i diverses interpretacions d’un mateix episodi mitològic, cosa que fa possible al mateix temps apreciar la riquesa iconogràfica, geogràfica i cronològica de les col·leccions del Museo del Prado.
  • Diversos elements contraposen el discurs clàssic de les peces amb la contemporaneïtat dels mites al segle XXI, entre els quals destaca un audiovisual amb diferents veus actuals.

Notícies relacionades