Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” llança un programa de beques de grau per a estudiants excel·lents amb recursos escassos

Barcelona, 13 Abril 2021

  • L’entitat convoca 50 beques per cursar estudis de grau en qualsevol disciplina en universitats i altres centres públics espanyols d’educació superior.
  • Els estudiants que ho vulguin podran presentar la seva sol·licitud fins a l’1 de juny per començar els estudis universitaris el curs 2021-2022. La beca s’estendrà a tot el període d’obtenció de la titulació escollida.
  • Aquestes noves beques ofereixen un programa de suport integral per acompanyar el becari al llarg de tota l’etapa universitària, que inclou cursos d’idiomes, ajuts per a estades a l’estranger i un programa d’acompanyament i formació en habilitats transversals.

Notícies relacionades