Tornar Tornar

Nous reptes en vacunació i erradicació de malalties, a debat amb Pedro Alonso i Regina Rabinovich

Barcelona, 20 Abril 2021

  • Les vacunes eviten més de 3 milions de morts al món cada any, 60 cada hora, causades per 26 malalties. I contínuament es treballa en la millora de vacunes com la de la grip, la COVID-19 o la malària, malaltia aquesta que afecta més de 200 milions de persones al món i causa 600.000 morts anuals.
  • Hi ha moltes històries d’èxit gràcies a les estratègies de vacunació mundial. En aquests moments, immersos en la pandèmia de COVID-19 i en plena campanya de vacunació, és especialment important analitzar els reptes que suposa, com també el finançament que requereix la recerca en vacunes i l’accés universal a la vacunació.
  • Dos reconeguts experts internacionals en salut global i malalties infecciones, Pedro Alonso i Regina Rabinovich, posaran damunt la taula els reptes de la vacunació i l’erradicació de malalties, dins del cicle de Debats CaixaResearch – Recerca i Salut.

Notícies relacionades