Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaForum

Compartir-ho

Imprimir la notícia

CaixaForum València aposta per l’art d’Inma Femenía i Anna Talens

València, 21 Abril 2021

  • Les artistes valencianes han ideat sengles escultures per al nou centre cultural de la Fundació ”la Caixa”: Arc al cel i Palafit.
  • Arc al cel, d’Inma Femenía, és una escultura intangible que reprodueix el fenomen òptic de l’arc de sant Martí. L’obra representa la combinació d’art, natura, ciència i arquitectura que l’artista ha interpretat com l’essència de CaixaForum València.
  • A Palafit, Anna Talens proposa una escultura que té com a referent l’arquitectura agrària pròpia dels ecosistemes aquàtics. Es tracta d’un palafit daurat de secció triangular, pensat per recordar i sacralitzar la manera de viure dels agricultors de l’Albufera i de les zones aquàtiques de Llevant.

Notícies relacionades