Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Art for Change

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Obre la convocatòria Art for Change de Fundació ”la Caixa” 2021 per impulsar projectes artístics que donin resposta a les noves necessitats personals i socials

Barcelona, 28 Abril 2021

  • Des del 2008, aquesta convocatòria ofereix ajudes i acompanyament a entitats culturals i artistes de tot Espanya que lideren activitats vinculades a les arts plàstiques, la fotografia, la música, la literatura i les arts escèniques en les que participen col·lectius en situació de vulnerabilitat o persones d’un mateix entorno, amb l’objectiu d’afavorir processos de transformació personal i social.
  • La convocatòria Art for Change de Fundació ”la Caixa” impulsarà projectes artístics i culturals participatius que, davant la crisi social i cultural generada per la pandèmia hauran d’afrontar les noves necessitats que aniran sorgint en la societat. Per això, la Fundació ”la Caixa” aquest any ha augmentat el pressupost destinat al conjunt dels projectes amb un total de 500.000 euros.

Notícies relacionades