Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Convocatòria Catalunya 2020

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació ”la Caixa” destina més de 5 milions d’euros a impulsar 175 projectes socials a Catalunya

Barcelona, 3 Maig 2021

  • A través de la primera edició de la Convocatòria Catalunya 2020, impulsada en el marc del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, es concedeixen ajuts per donar resposta als reptes socials amb més incidència avui, posant l’accent en les iniciatives que preveuen noves necessitats agreujades després de la pandèmia.
  • La Convocatòria Catalunya 2020 inclou sis àmbits d’actuació: gent gran i reptes derivats de l’envelliment; discapacitat o trastorn mental; humanització de la salut; inserció sociolaboral; pobresa i exclusió social, i interculturalitat i acció social.

Notícies relacionades