Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” i l’Ajuntament d’Eivissa presenten Terra de somnis de Cristina García Rodero

Eivissa, 11 Maig 2021

  • Terra de somnis mostra sense complexos la singularitat i asimetria del món rural de l’Índia. És la clau d’accés a l’Índia més desconeguda, un mapa social on les ombres recuperen la vida. Un escenari on es confon el passat amb el present, lo natural amb allò sobrenatural i fantàstic.
  • L’exposició, organitzada per la Fundació ”la Caixa” i l’Ajuntament d’Eivissa, està formada per 40 fotografies.
  • A través de les instantànies realitzades per la consagrada fotògrafa Cristina García Rodero, l’exposició vol donar veu a les dones de comunitats rurals d’Anantapur (Andhra Pradesh) i posar de relleu el poder de transformació de les comunitats on viuen.

Notícies relacionades