Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundació ”la Caixa”

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació ”la Caixa” llança un programa capdavanter perquè les persones grans recuperin el sentit de les seves vides en pandèmia

Barcelona, 13 Maig 2021

  • L’objectiu del programa gratuït Viure amb sentit és oferir recursos que empoderin les persones per fer front a les conseqüències emocionals de la COVID-19. A Catalunya, a hores d’ara han participat en el projecte 275 persones.
  • A través de nou sessions, els participants adquireixen eines personals per superar pèrdues i dols, aprofundeixen en la importància de l’autocura i de la contribució al bé comú, incrementen els seus coneixements i habilitats per afrontar la soledat, i desenvolupen recursos per dissenyar una vida alineada amb els seus valors i interessos actuals.
  • “La pandèmia ens ha enfrontat a les qüestions fonamentals sobre la nostra humanitat, i ha fet que ens preguntem pel sentit de la vida. Amb aquest programa, volem que les persones grans recuperin el control de les seves pròpies vides, omplint-les de sentit”, ha subratllat el Dr. Javier Yanguas, director científic del Programa de Gent Gran de la Fundació ”la Caixa”.

Notícies relacionades