Tornar Tornar

Enllaços recomanats

IrsiCaixa

Compartir-ho

Imprimir la notícia

IrsiCaixa confirma que la immunitat cel·lular protegeix de la severitat de la COVID-19 en absència d’anticossos

Barcelona, 14 Maig 2021

  • Les persones que no han produït anticossos contra el SARS-CoV-2 tot i haver passat la COVID-19 de manera lleu o moderada poden combatre el virus gràcies a la immunitat cel·lular, protagonitzada per la funció de les cèl·lules T.
  • Aquestes cèl·lules tenen una resposta molt efectiva i ràpida contra el virus, i això evita esgotar el sistema immunitari i provocar una inflamació excessiva.
  • Els resultats ajudaran a fer un seguiment clínic de la protecció davant del virus d’aquelles persones que no han generat anticossos i valorar la immunitat cel·lular com una part essencial del disseny de vacunes contra la COVID-19.

Notícies relacionades