Tornar Tornar

L’art experiencial i immersiu de teamLab inunda CaixaForum Barcelona

Barcelona, 17 Maig 2021

  • El col·lectiu artístic internacional porta al centre cultural gestionat per la Fundació ”la Caixa” Art, tecnologia, natura, una proposta artística interactiva i immersiva amb possibilitats infinites.
  • A través de dues instal·lacions artístiques de grans dimensions, aquest equip multidisciplinari desplega una proposta innovadora en què art i tecnologia es donen la mà per recrear mons plens de natura que va canviant al pas i amb la interacció dels visitants: el que passa en un instant determinat ja no tornarà a passar de la mateixa manera.
  • La mostra, que ocupa tota la sala 4 de CaixaForum Barcelona, està composta per dues obres: Born From the Darkness a Loving, and Beautiful World i Graffiti Nature: Lost, Immersed and Reborn.

Notícies relacionades

CaixaForum+La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original From Vinyl to Camila i 15 documentals del Festival In-Edit

From Vinyl to Camila és una sèrie de producció pròpia que fa un recorregut antropològic i irreverent per la història de la música. Aquest mes la plataforma es converteix, a més, en seu online del Festival In-Edit i estrena diversos documentals que tenen Wim Wenders, Ken Loach o el dissenyador de moda Antonio Lopez com a protagonistes.

La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original <i>From Vinyl to Camila</i> i 15 documentals del Festival In-Edit