Tornar Tornar

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court Vilanova del Camí

Vilanova del Camí, 1 Juny 2021

  • El Cruyff Court Vilanova del Camí és el dotzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça per promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social, i en aquest cas, té també el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.
  • Gràcies a l’acord entre la Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça, es preveu la construcció, el manteniment i la dinamització d’un total de 15 Cruyff Courts a tot Catalunya, projecte en què es dona prioritat a zones desafavorides.
  • Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure per fomentar l’esport entre infants i joves amb l’objectiu d’inculcar, a través de les activitats esportives, valors com ara la responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i l’educació en hàbits saludables per evitar el sedentarisme i prevenir l’obesitat infantil.

Notícies relacionades