Tornar Tornar

ISGlobal publica un còmic sobre la cerca d’un nou model urbà per Barcelona

Barcelona, 2 Juny 2021

  • Barcelona es troba immersa en un procés de recerca i definició d’un nou model urbà que té paral·lelismes amb el que fa 160 anys va portar a la creació de l’Eixample de Cerdà.
  • Aquesta és la tesi principal d’un còmic publicat l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), centre impulsat per Fundació “la Caixa”, que porta el títol de Redibuixar Barcelona i el subtítol “De Cerdà a les superilles: A la recerca d’un nou model urbà“.
  • Redibuixar Barcelona acompanya la Clàudia, una dona jove amb dos fills petits, en un procés que primer la porta a informar-se sobre els efectes de determinades exposicions ambientals sobre la salut i, finalment, la motiva a convertir-se en activista en favor d’un canvi de model urbà.

Notícies relacionades