Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” duplica amb un milió d’euros els donatius a l’acció Cap llar sense aliments per a les persones més afectades per la pandèmia

Barcelona, 10 Juny 2021

  • La Fundació ”la Caixa”, en col·laboració amb CaixaBank, va llançar a l’abril la segona edició de la campanya Cap llar sense aliments per poder donar resposta a l’augment de la demanda que han registrat els bancs dels aliments durant l’últim any. L’acció ja ha recaptat un milió d’euros gràcies a les aportacions de ciutadans i empreses.
  • Celebritats com el xef Ferran Adrià, la model Vanesa Lorenzo o l’actor Antonio Banderas s’han sumat a l’acció, amb la finalitat de fer visible a les xarxes socials el compromís dels bancs dels aliments.
  • «La crisi sanitària comença a remetre gràcies a la vacuna, però l’emergència social persisteix. La ciutadania ha respost amb generositat a aquesta acció indispensable perquè les famílies més vulnerables tinguin cobertes les seves necessitats bàsiques. Hem d’afrontar aquesta situació ajudant-nos els uns als altres, i per això la Fundació ”la Caixa” hi aporta un milió d’euros més», ha anunciat el president de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé.

Notícies relacionades