Tornar Tornar

CaixaForum Barcelona presenta Planeta Barrio

Barcelona, 28 Juny 2021

  • Les fotos estaran exposades fins al 5 de setembre en l’entrada de Caixaforum i es poden visitar de manera gratuïta.
  • L’equip especialitzat en fotografia participativa de Photographic Social Vision, en coordinació amb el programa Art for Change de Fundació ”la Caixa”, ha treballat durant cinc mesos amb deu nois i noies d’entre 13 i 15 anys de procedències molt diverses, tots residents en el barri de la Marina de Barcelona i vinculats a Mans a les mans, fundació que col·labora amb el programa CaixaProinfancia.
  • Al llarg d’aquest procés, els nois i noies han pogut experimentar amb la fotografia com a eina d’expressió, d’autoconeixement i de relació amb els altres, tractant de fomentar en el procés la seva confiança personal, el seu respecte propi i el que concedeixen als altres.

Notícies relacionades