Tornar Tornar

Acord per impulsar CaixaResearch Institute, un nou centre de recerca en salut promogut per la Fundació ”la Caixa”

Barcelona, 8 Juliol 2021

  • La Fundació ”la Caixa” i l’Ajuntament de Barcelona presenten un acord per a la creació de CaixaResearch Institute, un centre de recerca dedicat a les ciències de la vida amb una visió majoritàriament preclínica i translacional, en particular als àmbits de les malalties infeccioses, la salut global, l’oncologia i les neurociències.
  • S’han iniciat els tràmits de planificació urbana amb l’Ajuntament de Barcelona per ubicar un nou edifici en terrenys adjacents a CosmoCaixa. L’equipament, que durà a terme recerca i innovació punteres a escala internacional, tindrà una superfície de més de 12.000 metres quadrats, en la qual treballaran més de 300 investigadors.
  • Es reordenarà un àmbit de 53.000 m2 on s’edificarà el nou centre i es crearà una nova plaça pública sobre la ronda de Dalt que generarà sinergies amb el CosmoCaixa i afavorirà els usos públics oberts a la ciutadania.

Notícies relacionades