Tornar Tornar

Enllaços recomanats

ISGlobal

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El canvi climàtic augmentarà la mortalitat atribuïble a les temperatures a Europa si no s'apliquen mesures severes de mitigació

Barcelona, 8 Juliol 2021

  • Segons un estudi de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), centre impulsat per la Fundació ”la Caixa”, si no es frena l’escalfament global, l’augment de morts per calor superarà el descens de la mortalitat per fred, sobretot en l’arc Mediterrani.
  • Els investigadors urgeixen a adoptar mesures de mitigació de caràcter global i urgent per revertir aquest escenari.
  • Aquest treball de recerca s’ha realitzat en el marc de EARLY-ADAPT, i ha analitzat dades passades i ha realitzat projeccions futures per a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Croàcia, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca i Suïssa

Notícies relacionades