Tornar Tornar

Més de 330 persones entonen una Bohemian Rhapsody participativa en un vídeo coral impulsat per la Fundació ”la Caixa”

Barcelona, 12 Juliol 2021

  • La Fundació ”la Caixa” llança el seu tercer projecte participatiu digital al ritme de l’eclèctica Bohemian Rhapsody, de Queen, que ha unit més de 330 veus participatives de diferents edats i diversos llocs d’Espanya i Portugal, així com també d’altres països del món.
  • La iniciativa #JoCanto, protagonitzada per centenars de veus amateurs des de casa seva, aquesta vegada ha afrontat l’especial repte artístic i musical d’interpretar una obra de gran complexitat que barreja diferents estils.
  • Merlí Borrell ha estat l’encarregat de l’edició de vídeo i Oriol Padrós ha estat el responsable de la producció d’àudio. D’altra banda, Daniel Anglès i Gerard Ibáñez s’han encarregat de la dramatúrgia i de l’arranjament vocal, respectivament.

Notícies relacionades