Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El programa Més Feina de la Fundació ”la Caixa” ha facilitat 4.151 contractacions de persones en risc d’exclusió

Madrid, 9 Agost 2021

  • La Fundació ”la Caixa” és Organisme Intermedi del Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social (POISES), el qual respon a l’estratègia comunitària i de l’entitat de combatre l’exclusió social i garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés al mercat laboral.
  • El programa Més Feina, de la Fundació ”la Caixa”, disposa d’un finançament total de 41 milions d’euros cofinançats pel Fons Social Europeu i la Fundació “la Caixa”
  • A Catalunya, s’han aconseguit 252 insercions laborals i 472 formacions, a través d’itineraris integrats i personalitzats per millorar la seva ocupabilitat de manera que es puguin incorporar al mercat laboral.

Notícies relacionades