Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Més de 7 milions d’infants vacunats a l’Àfrica i Llatinoamèrica gràcies a l’Aliança per a la Vacunació Infantil de la Fundació ”la Caixa”

Madrid, 24 Agost 2021

  • La Fundació ”la Caixa”, juntament amb Gavi, the Vaccine Alliance, amb el suport de la Fundació Bill i Melinda Gates i la col·laboració de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), mantenen l’acord per prevenir malalties evitables amb vacunes, com la pneumònia. Gràcies a aquesta aliança, s’ha pogut cobrir el 100% del pressupost total de la vacuna contra la pneumònia a Moçambic.
  • En total s’han recaptat més de 36 milions d’euros entre les aportacions de la Fundació ”la Caixa” i les donacions rebudes d’empreses, clients, empleats de CaixaBank i microdonatius de ciutadans. Totes les donacions es multiplicaran per quatre: per cada euro donat, la Fundació ”la Caixa” n’hi afegeix un altre, i la Fundació Bill i Melinda Gates, dos més.
  • «La salut global i la infància continuen sent una prioritat per a la Fundació ”la Caixa”. La pandèmia de la COVID-19 ha posat de manifest que la cooperació internacional és imprescindible per evitar el col·lapse sanitari i per prevenir malalties evitables com la pneumònia. Per això, redoblem el nostre compromís», ha destacat Antoni Vila, director general de la Fundació ”la Caixa”.

Notícies relacionades