Tornar Tornar

La xarxa CaixaForum i CosmoCaixa acull la seva temporada més extensa i disruptiva amb 40 propostes

Barcelona, 7 Setembre 2021

  • La Fundació ”la Caixa” presenta les seves propostes per a la temporada 2021-2022: 31 mostres als centres culturals CaixaForum i CosmoCaixa, més 9 exposicions itinerants que recorreran el territori espanyol i portuguès. Dels 40 títols, 15 són estrenes.
  • Destaquen novetats com un diàleg entre la moda i el cinema firmat per l’enfant terrible del disseny Jean Paul Gaultier; un passeig pels millors còmics de la història; la reivindicació de la dimensió artística dels tatuatges des d’una visió històrica i antropològica; el descobriment de les tècniques de preservació de les mòmies, a partir de sis exemples reals; una gran exposició sobre Magritte, i un homenatge al geni inventor Nikola Tesla.
  • Una de les fites principals de la temporada tindrà lloc el juliol del 2022 amb la inauguració del nou CaixaForum València, que s’incorporarà a la xarxa actual de nou centres de la Fundació ”la Caixa”. Es tracta d’un model únic de divulgació del coneixement, la cultura i la ciència.

Notícies relacionades