Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” destina més de 14 milions d’euros a acció social a les Illes Balears el 2021

Palma, 8 Octubre 2021

  • La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el president de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Palma un acord que recull la col·laboració entre aquestes dues institucions en matèria d’acció social, educativa, cultural i de recerca per a aquest any.
  • La Fundació ”la Caixa” destina 14,2 milions d’euros al desenvolupament de programes i activitats de l’entitat el 2021 i es compromet a augmentar aquesta inversió el 2022.
  • Amb aquest acord, la Fundació intensifica el seu compromís amb les Illes Balears i potencia els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a facilitar la integració laboral de col·lectius vulnerables.

Notícies relacionades