Tornar Tornar

Nou debat CaixaResearch dedicat a la lluita contra el càncer de pàncrees, el més mortal

Barcelona, 27 Octubre 2021

  • Les doctores María Abad, cap de grup del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIO), i María Jesús Vicent, cap de grup del Centre d’Investigació Príncep Felip de València, parlaran a la sessió d’octubre del cicle Debats CaixaResearch sobre els nous tractaments per intentar que en descendeixi la letalitat.
  • Ambdues expertes lideren projectes innovadors per abordar aquesta malaltia, que té una primera etapa molt silenciosa, per la qual cosa més del 80 % dels pacients reben un diagnòstic en fases avançades.
  • El col·loqui tindrà lloc el dimecres 27 d’octubre a les 19 hores. Per seguir-lo cal omplir aquest breu formulari màxim una hora abans de l’inici del debat.

Notícies relacionades