Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” destina més de 10 milions d’euros a acció social a Castella-la Manxa el 2021

Toledo, 29 Octubre 2021

  • El president de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, i el director general de la Fundació ”la Caixa”, Antoni Vila, han signat a Toledo un acord marc que preveu la col·laboració entre totes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.
  • Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb Castella-la Manxa i potencia, entre altres iniciatives, els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.
  • «Tot i la millora de la situació sanitària i l’aixecament progressiu de les restriccions, l’impacte de la crisi provocada per la pandèmia encara és patent per a molts sectors de la societat. És el cas dels col·lectius més vulnerables, als quals la Fundació ”la Caixa” es dirigeix a través de diferents programes de lluita contra la pobresa i l’exclusió. Aquest any, el nostre objectiu és prioritzar aquests projectes, que tenen un efecte transformador contrastat, per estar prop de les persones que més ho necessiten», ha explicat Antoni Vila.

Notícies relacionades