Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Convocatòria Catalunya 2021

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació ”la Caixa” obre una segona convocatòria de suport a projectes socials a Catalunya, dotada amb 5 milions d’euros

Barcelona, 29 Octubre 2021

  • A aquesta segona convocatòria podran presentar-se les entitats que desenvolupen els seus projectes a Catalunya i que treballen per millorar la qualitat de vida i fomentar la igualtat d’oportunitats de les persones en situació de vulnerabilitat.
  • “L’impacte de la COVID-19 en la població més desfavorida ha agreujat les situacions de vulnerabilitat i desigualtat paleses a la societat catalana. Per aquest motiu, l’obertura d’una nova convocatòria d’ajudes es converteix en una necessària mesura de contenció que preveu donar resposta als col·lectius més vulnerables, confirmant així el nostre compromís i implicació amb els qui més ho necessiten”, ha expressat el sotsdirector general de la Fundació ”la Caixa”, Marc Simón.
  • La Convocatòria Catalunya 2021 contempla sis àmbits d’actuació: gent gran i reptes derivats de l’envelliment; persones amb discapacitat o trastorn mental; humanització de la salut; lluita contra la pobresa i l’exclusió social; inserció sociolaboral; i interculturalitat i acció social.

Notícies relacionades