Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Beques de grau

Compartir-ho

Imprimir la notícia

50 estudiants brillants amb escassos recursos econòmics obtenen les primeres beques de grau de la Fundació ”la Caixa”

Barcelona, 3 Novembre 2021

  • El 20 % dels universitaris a Espanya necessiten suport econòmic per portar a terme els seus estudis. Amb aquest nou programa de beques, la Fundació ”la Caixa” pretén, precisament, promoure la igualtat d’oportunitats en l’accés a la formació universitària.
  • Tot i que tenen contextos de vida no sempre fàcils, els 50 joves becats s’han sabut superar en els estudis i han obtingut una mitjana de nota final de batxillerat o de cicle formatiu de grau superior de 9,74.
  • Els cinc becats catalans (Barcelona, Lleida i Tarragona) han pogut accedir a la Universitat Pompeu Fabra i Universitat de Barcelona.

Notícies relacionades