Tornar Tornar

No somos nada i Por fin en casa guanyen el XIII Concurs de Relats Escrits per Gent Gran de la Fundació ”la Caixa”

Madrid, 10 Novembre 2021

  • En un emotiu acte a CaixaForum Madrid, s’han anunciat els guanyadors en la categoria de relats curts (per a Antonio Luis Vicente Canela, d’Alacant, per No somos nada) i microrelat (per a Cristina Soto Torres, de València, per Por fin en casa).
  • La tretzena edició del concurs ha tingut un total de 2.836 relats presentats: 1.898 relats i 938 microrelats escrits per gent gran procedents de gairebé tot el territori espanyol. La Comunitat de Madrid és la més participativa.
  • L’objectiu de la iniciativa, organitzada per la Fundació ”la Caixa” conjuntament amb Radio Nacional de España i amb la col·laboració de La Vanguardia, és impulsar la participació i el paper actiu de la gent gran en la nostra societat fomentant l’hàbit de la lectura, l’ús de la imaginació i l’activitat creativa.

Notícies relacionades