Tornar Tornar

Les dificultats per trobar una cura o una vacuna per al VIH, a debat

Barcelona, 29 Novembre 2021

  • Els investigadors d’IrsiCaixa Julià Blanco i Beatriz Mothe conversaran, en una nova edició de Debat CaixaResearch, sobre les complicacions a les quals s’enfronten per aconseguir vèncer el virus de la immunodeficiència humana (VIH) i la malaltia de la sida 40 anys després dels primers casos descrits.
  • Per què s’han dissenyat en un any diferents vacunes contra la COVID i, en canvi, no se n’ha aconseguit encara una contra el VIH? Per què no es pot replicar l’estratègia seguida amb els «pacients de Londres i de Berlín», en els quals es va aconseguir eliminar del tot el virus dels seus cossos? Aquesta i altres preguntes es respondran en la trobada.
  • El col·loqui tindrà lloc el dilluns 29 de novembre a les 19 hores en streaming. Per seguir-lo, cal omplir aquest breu formulari, com a molt tard, una hora abans de l’inici del debat.

Notícies relacionades