Tornar Tornar

Vida i videojocs es fusionen a CaixaForum Barcelona

Barcelona, 1 Desembre 2021

  • La mostra analitza els videojocs com a indústria, com a mitjà cultural i com a proposta creativa a partir d’exemples concrets de videojocs i obres d’art contemporani. Inclou obres d’artistes com Bill Viola, Daniel Canogar i la barcelonina Mónica Rikić, i ofereix un recorregut interactiu i innovador, en què els espectadors són protagonistes d’una experiència ludificada i participativa.
  • La tesi de l’exposició constata l’existència d’un món en el qual vida i joc estan cada vegada més relacionats. De fet, actualment, juguem sense adonar-nos-en quan viatgem, quan aprenem o fins i tot quan ens enamorem.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva